Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Ένα όχι και τόσο φοβερό κανάλι (Channel Awesome Drama)Τελικά, το YouTube Drama πουλάει και δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Πριν δύο εβδομάδες περίπου, κυκλοφόρησε στο internet ένα έγγραφο στο οποίο αρκετοί παραγωγοί του site Channel Awesome, περιέγραφαν τα κακώς κείμενα της επιχείρησης. 

Για όσους δεν ξέρουν, το Channel Awesome είναι το κανάλι που φιλοξενεί τα βίντεο του Nostalgia Critic και μάλιστα ο ίδιος ο Doug Walker που ενσαρκώνει τον ρόλο του Nostalgia Critic είναι ένας από τους συνιδρυτές της εταιρείες. 

Στο έγγραφο αυτό λοιπόν υπάρχουν παράπονα από πλευράς παραγωγών που έχουν να κάνουν από κακή οργάνωση της εταιρείας μέχρι σεξουαλική παρενόχληση. Φαίνεται πως η πηγή των προβλημάτων είναι ο CEO της εταιρείας, ο Mike Michaud καθώς στα περισσότερα γεγονότα που καταγράφονται στο έγγραφο το όνομα κυριαρχεί. 

Αυτή τη στιγμή ακόμα και ο Doug Walker, σύμφωνα με την σελίδα του στο facebook, φαίνεται πως δεν δουλεύει πια στο Channel Awesome. Το μεγάλο πρόβλημα της ιστορίας αυτής είναι τα πνευματικά δικαιώματα του Nostalgia Critic, τα οποία έχει στην κατοχή του ο Mike Michaud και συνεπώς η περσόνα του Critic δεν θα μπορούσε να πάει σε κάποιο άλλο κανάλι χωρίς την συγκατάθεση του Michaud.

Αυτή τη στιγμή το Channel Awesome έχει ξεμείνει από παραγωγούς και φαίνεται πως οδεύει προς κλείσιμο. Περιμένουμε να δούμε την συνέχεια, κυρίως για τον Doug Walker και τον Nostalgia critic
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου