Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

Θεωρίες Συνομωσιάς: Ποιος είναι ο πατέρας του LeBron James;Στο σύγχρονο μπάσκετ, ειδικά από τη μέρα που σταμάτησε ο Bryant το μπάσκετ, κορυφαίος εν ενεργεία αθλητής θεωρείτε ο LeBron James. Και έγραψα αθλητής και όχι παίχτης μπάσκετ ηθελημένα και όχι από λάθος.

Σχεδόν από την αρχή της καριέρας του LeBron στο NBA, ήταν εμφανές πως είχαμε μπροστά μας ένα θαύμα της φύσης. Ο James δεν ήταν απλά ένας νεαρός, ηλικίας 19 ετών, ψηλός παίχτης μπάσκετ. Οι αθλητικές του ικανότητες και η μυική του μάζα μπορούσε να συγκριθεί με τους επαγγελματίες NBAers που είχαν αρκετά χρόνια στην επαγγελματική τους καριέρα και η φυσική τους κατάσταση ήταν στο pick. 

Έτσι λογικό είναι ο κόσμος να θέλει να μάθει ποιοι ήταν οι τυχεροί γονείς του, ακόμα πιο τυχερού, αθλητή με τις φοβερές ικανότητες. Για την μητέρα του ήταν γνωστά. Τον είχε γεννήσει σε μικρή ηλικία (16 ετών), τον είχε μεγαλώσει μόνη της με πολλά οικονομικά προβλήματα. Μια τυπική ιστορία για τους περισσότερους αστέρες του NBA και μελλοντικούς Hall of Famers. Όμως ποιος ήταν ο πατέρας;

Οι συνωμοσίες δεν είχαν σταματημό από τότε. Οι fans προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τον πραγματικό πατέρα του LeBron από δικά του tweets, από δηλώσεις άλλων δημοσιογράφων και φίλων της οικογένειες. Με τον καιρό συσσωρευτηκαν αρκετές θεωρίες ώστε να κάνει και τον πιο λογικό άνθρωπο να χάσει την λογική του.

Όποιος όμως και να είναι ο πατέρας του LeBron η ουσία παραμένει η ίδια. Είναι ένας εξαίσιος αθλητής με υπεράνθρωπες ικανότητες και αντοχές που σίγουρα ανήκει στην κορυφή του αθλήματος. Ας τον απολαύσουμε λοιπόν όσο τον έχουμε εν ενεργεία. Όσο για την πατρότητα δεν νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία. Σίγουρα δημιουργεί entertainment το να ψάχνουμε να βρούμε τον πατέρα του LeBron όμως πραγματικά δεν αφορά κανέναν μας εκτός από τον ίδιο τον LeBron.

Όπως και να έχει όμως, επειδή οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν πάντα ενδιαφέρον και είναι διασκεδαστικές, όταν δεν τις θεωρείς πραγματικότητα, στο παρακάτω βίντεο μπορούμε να δούμε τις δημοφιλέστερες θεωρίες σχετικά με τον πατέρα του LeBron.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου