Κυριακή, 18 Μαρτίου 2018

Αφού ο Αμβρόσιος αθωώθηκε, μπορούμε να φτύνουμε τους gay νόμιμα


Πριν κάποια χρόνια, o administrator ενός site με σατυρικό περιεχόμενο, τιμωρήθηκε για την σάτιρα που έκανε σε όλους αυτούς που πιστεύουν σε προφητείες. Μπορεί να υπάρχει ελευθερία του λόγου όμως στην χώρα μας το να κάνεις σάτιρα με τους Αγίους της θρησκείας μας είναι αξιόποινη πράξη. Βέβαια, τότε ο Παϊσιος, του οποίου οι προφητείες σατιρίζονταν δεν ήταν άγιος όμως η εκκλησία έσπευσε να τον κάνει άγιο ώστε η ποινή του administrator να έχει αντίκρισμα. Από τότε ο άνθρωπος που διατηρούσε αυτό το blog δεν άνοιξε άλλο και δεν απασχόλησε ούτε την Εκκλησία αλλά ούτε και τους βουλευτές της ΧΑ οι οποίοι είχαν κάνει πρώτη αναφορά για την σάτιρα του Παστίτσιου.

Σήμερα, το 2018 και μετά από ένα ομοφοβικό παραλήρημα ενός ανθρώπου της εκκλησίας, γνωστού σε όλους μας με το όνομα Αμβρίσιος, η ελληνική δικαιοσύνη αποφασίζει πως το να κάνεις σάτιρα ενάντια σε προφητείες είναι αξιόποινό αλλά το να προάγεις μέσα από τον λόγο σου την βία και να μειώνεις ανθρώπους (οι οποίοι, ας μην το ξεχνάμε, σου δίνουν το φαγητό που τρως μέσα από τους φόρους) είναι κάτι που δεν χρήζει τιμωρίας.

Όμως από μια χώρα σαν την Ελλάδα δεν περίμενα και πολλά σε τέτοια θέματα. Η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση, προσπαθεί να δείξει ένα θεοσεβούμενο πρόσωπο στους ψηφοφόρους της ώστε να πάρει μερικούς ψήφους. Οι Έλληνες θεωρούν σημαντικό να μην γίνει τζαμί στην Αθήνα γιατί φοβούνται πως θα τους πάρουν την πίστη τους.

Είμαστε μια τριτοκοσμική χώρα και οι αρμόδιοι στο χώρο της δικαιοσύνης έχουν υποστεί την ίδια πλύση εγκεφάλου με την πλειονότητα του λαού μας. Έτσι, ένας άνθρωπος που κάνει παρέα με εγκληματικές οργανώσεις, εύχεται θάνατο σε Έλληνες πολίτες και πολιτικούς, προάγει την βία μέσα από τα κηρύγματα του και μειώνει ανθρώπους οι οποίοι του πληρώνουν το φαγητό που τρώει κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς κανένας να τον πειράζει.

Και το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αθώωση του είναι το φαινόμενο "Σώρρας". Όπως οι οπαδοί του Σώρρα σου λένε κάθε φορά πως υπάρχει αθωωτική απόφαση από την ελληνική δικαιοσύνη άρα τα 600 δις υπάρχουν έτσι και οι φανταμενταλιστές χριστιανοί θα σου τρίβουν στη μούρη πως ο Αμβρόσιος αθωώθηκε άρα πρέπει να φτύνεις τους ομοφυλόφιλους. 

Δυστυχώς, έχουμε πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε ως χώρα, ώστε να φτάσουμε σε έναν πολιτισμό που μπορεί να δεχθεί το διαφορετικό.


(Υ.Γ.: Ο χριστιανισμός δεν προάγει την αγάπη και δεν είναι θρησκεία αγάπης. Είναι μια θρησκεία που βασίζεται στο μίσος για το διαφορετικό. Αν ψάξει κάποιος την αγία γραφή θα βρει πολλά παραδείγματα εγώ απλά θα πω πως στο παραμύθι του κατακλυσμού ο θεός λειτουργεί ως τιμωρός και σκοτώνει τους πάντες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου