Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Isaiah Thomas στους LakersΜπορεί ο βραχύσωμος Thomas να έφυγε πέρσι από τους Celtics, χωρίς να το έχει ζητήσει ο ίδιος, μπορεί φέτος να μην είχε μια πετυχημένη χρονιά με τους Cavs, όμως πλέον βρίσκεται στους Lakers και αρχίζει να μοιάζει με τον περσινό Thomas.

Θα μου πεις πως ήταν μόνο το πρώτο του παιχνίδι και θα έχεις δίκιο. Όμως με λίγο κούρδισμα οι Lakers θα μπορούσαν να παίξουν καλύτερα και να κερδίσουν τους Mavericks. Άλλωστε ο Thomas είναι μια φρέσκια προσθήκη στο Roster τους και συνεπώς ακόμα δεν έχει δέσει με το σύνολο.

Ότι δηλαδή είχε συμβεί και με τους βιαστικούς Cavs. Ο Thomas μόλις πριν λίγο καιρό γύρισε από τραυματισμό και δεν είχε καταφέρει να πει στο κλίμα της ομάδας. Ή για να το πούμε καλύτερα στο ανύπαρκτο κλίμα της ομάδας αφού μετά την ολική επαναφορά που έγινε προχθές βγήκε στην επιφάνεια η παντελής έλλειψη χημείας μεταξύ των παιχτών των Cavs.

Ελπίζω για τον άτυχο Thomas οι Lakers να είναι ο τελευταίος και ο πιο παραγωγικός σταθμός του αφού είναι ένας παίχτης που αξίζει να βρει μια ομάδα στην οποία να μπορεί να πρωταγωνιστεί ο ίδιος αλλά να έχει και αποτέλεσμα. Το ερώτημα είναι πως θα μπορούν οι Lakers να έχουν δύο PG μαζί, αφού δεν ξεχνάμε τον Λόνζο Μπολ που ήταν η πρώτη επιλογή τους.

Ο Thomas έχει την εμπειρία αλλά και το θράσος να πάρει επιθέσεις πάνω του όμως ο Lonzo ίσως είναι το μέλλον των Lakers. Σε κάθε περίπτωση θα δούμε πως θα πάει αυτό το σχήμα.

Υ.Γ. στους φίλους των Celtics: Καλό είναι να μην βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Thomas. Δεν επέλεξε να φύγει από την Βοστόνη. Τον έδιωξε ο Ainge. Επίσης, να μην ξεχνάνε πως αν δεν είχαμε στους Celtics τον Thomas και την περασμένη καλή χρονιά του δεν θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε στο trade τον Irving. Οπότε καλό είναι να σκεφτόμαστε λίγο περισσότερο πριν βρίζουμε τον Thomas. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου