Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017

Η Ελλάδα ανήκει στη δύση αλλά έρχεται από την ανατολή!Αυτή η χώρα τελικά είναι πανέμορφη. Οι υπέροχες παραλίες, τα καταγάλανα νερά, ο καθαρός ουρανός που πάντα φωτίζεται από έναν λαμπερό ήλιο, οι ρασοφόροι που απειλούν τη ζωή σου αν δεν διάγεις χριστιανικό βίο, η ελευθερία του λόγου όταν δεν είσαι επικριτικός απέναντι στις θρησκείες και σε κάθε παράφρονα που αυτοαποκαλείται προφήτης.

Όλα αυτά κινδύνεψαν να χαθούν γιατί από τη μια έχουμε μια αριστερή κυβέρνηση που σουλατσάρει με παπάδες, βγάζει νόμους και δίνει δικαιώματα σε  "ανώμαλους" και αφήνει να παίζονται έργα στα θέατρα όπως το Corpus Christi και η "Ώρα του διαβόλου". Άσε, που μας κουβάλησε αυτούς του "βρομιάρηδες" μουσουλμάνους που ο πραγματικός τους σκοπός είναι να μας κάνουν βάρβαρους και να αλλαξοπιστήσουμε.


Αυτή είναι λοιπόν η Ελλάδα του 2017. Μια χώρα, κολλημένη εδώ και δεκαετίες στο μεταίχμιο μεταξύ του μεσαίωνα και του πολιτισμού. Μια χώρα που θεωρεί την θρησκεία της Ελληνική, είναι γνωστό άλλωστε πως ο Σωκράτης ήταν φανατικός χριστιανός, και μάλιστα θεωρεί πως η θρησκεία της είναι θρησκεία αγάπης σε σύγκριση με τους μουσουλμάνους που είναι θρησκεία μίσους.  Βέβαια σε όλα αυτά ξεχνάει πως οι χριστιανοί στο παρελθόν έσφαξαν κόσμο ώστε να εξαναγκάσουν τη θρησκεία τους.

Ο μόνος λόγος που οι Έλληνες αυτή τη στιγμή δεν σφαγιάζουν άλλους ανθρώπους για χάρη του Θεού είναι πως..."Ανήκομεν εις την δύσιν"...χωρίς να ξεχνάμε βέβαια τις ανατολίτικες ρίζες μας.


Γιατί ανήκουμε στη δύση μόνο όταν η πολιτεία και οι αποφάσεις της συνάδουν με τα Χριστιανικά ιδεώδη. Αν για παράδειγμα η πολιτεία και η κάθε κυβέρνηση αποφάσιζε οι ιερείς της Χριστιανικής εκκλησίας, αλλά και της εκκλησίας οποιασδήποτε θρησκείας, αυτοχρηματοδοτούνταν και θα πλήρωναν φόρους, όπως κάθε "μαγαζί", τότε θα ξεσήκωνε όλους τους Δυτικούς, κολλημένους Έλληνες χριστιανούς. Γιατί η δύση και ο πολιτισμός είναι καλός, μόνο όταν δεν μας πειράζει τη τσέπη μας και όταν δεν απομακρύνει πελάτες....ε, συγγνώμη πιστούς ήθελα να πω από τα χριστιανικά ιδεώδη.

Και αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το 2017 όταν μια κυβέρνηση θέλει να πάρει μια απόφαση και να ψηφίσει κάποιους νόμους, πρέπει να λάβει υπ'όψιν της τη γνώμη της Εκκλησίας. Αυτό δεν κάνουν οι "απολίτιστοι" μουσουλμάνοι που εκκλησία και πολιτεία πάνε χέρι - χέρι; Που ο νόμος του Θεού είναι ο μόνος που έχει σημασία και πραγματοποιείται. Άρα, εμείς ως καλύτεροι από αυτούς δεν θα έπρεπε να μην κάνουμε το ίδιο πράγμα;

Όμως αν γινόταν αυτό η εκκλησία θα έχανε πελάτες. Αν η εκκλησία χάσει πελάτες σύντομα θα δει τα δικαιώματα της και, κυρίως, τις παροχές της να εξανεμίζονται. Γιατί τώρα που το Σύνταγμα μας αναφέρει ποια είναι η επικρατέστερη θρησκεία, χωρίς φυσικά να έχει γίνει κάποια έρευνα ή δημοψήφισμα, μπορεί να έχει λόγο στο τι κάνει η πολιτεία. Μπορεί να καίει βιβλία, να απειλεί κόσμο όταν λέει τη γνώμη του και να ζητάει να αναγράφεται το θρήσκευμα στις ταυτότητες. Γιατί αν η ταυτότητα σου λέει ΧΟ τότε είσαι πελάτης τους.

Καλά όλα αυτά αλλά γιατί τους ενοχλούν οι ομοφυλόφιλοι; Αυτό είναι λίγο πιο...βαθύ. Οι περισσότερες εβραϊκογεννείς θρησκείες (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιος όρος αλλά μ αρέσει) θεωρούν τον Θεό τέλειο. Αν όμως υπάρχουν αποδείξεις πως ο Θεός κάνει λάθος, πχ φτιάχνει έναν άνδρα με σεξουαλικές προτιμήσεις γυναίκας (αυτή είναι η υπεραπλουστευμένη λογική του ΧΟ) τότε ο Θεός δεν είναι τέλειος. Άρα πρέπει να εξαφανίσουμε την ατέλεια ώστε ο Θεός να είναι και πάλι τέλειος (αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο).


Αυτή είναι λοιπόν η Ελλάδα του 2017. Μια πολιτισμένη, ανατολίτικη χώρα. Αν και φαίνεται να ξεκολλάει απ' τη Limbo που έχει μπει θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να βγει απο εκεί. Γιατί ο μόνος τρόπος να προχωρήσεις είναι οι νέες γενιές να μην έχουν αυτή τη λογική. Και σε κάποιο βαθμό αυτό συμβαίνει. Ας περιμένουμε λοιπόν λίγο ακόμα να δούμε μια πραγματικά πολιτισμένη Ελλάδα...πιστεύω θα έρθει η ώρα αυτή αλλά αμφιβάλλω αν θα είναι στις δικές μου μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου