Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

SNES mini και η Nintendo στα καλύτερα τηςΠέρσι, περίπου τέτοια εποχή η Nintendo είχε βγάλει το Pokemon Go και είχε ανακοινώσει το επερχόμενο NES Mini. Μια συσκευή NES που θα ήταν μικρή σε μέγεθος και θα είχε καμιά 20άρια παιχνίδια για να μας θυμίσει πως διασκέδαζαν οι gamers τα 80's.

Φέτος η Nintendo θα μας θυμίσει πως διασκέδαζαν οι gamers στις αρχές των 90's με το SNES Mini, μια μικρή συσκευή που θα μπορεί να κανείς να παίξει 21 τίτλους από το παλιό καλό Super Nintendo.

Διαβάζοντας κανείς τους 21 τίτλους που θα προσφέρει αυτή η συσκευή μπορούμε να πούμε πως δεν λείπει κανένα από τα κλασσικά παιχνίδια που έκαναν γνωστή την κονσόλα. Ακόμα και το StarFox 2 το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ, για χάρη του N64, θα βρίσκεται στους τίτλους που θα μπορούμε να παίξουμε. Άλλα γνωστά παιχνίδια θα είναι το A Link to the Past, Super Mario World, Super Metroid αλλά και Street Fighter, Mega Man X και Ghosts and Goblins της Capcom.

Ένα επιπλέον σημαντικό ατού της κονσόλας, εκτός από το ολοκαίνουριο παιχνίδι Star Fox 2, θα είναι η προσθήκη και δεύτερου χειριστηρίου. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού ένα παιχνίδι σαν το Street Fighter δείχνει την ανωτερότητα του σε "διπλάκια". Φυσικά, όπως και το NES mini, θα μπορεί να συνδεθεί με HDMI, κάτι απαραίτητο για το 2017.


Ένα δείγμα από τα παιχνίδια του SNES mini:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου