Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Προπόνηση στο προγραμματισμόΕίναι Κυριακή πρωί, στο facebook δεν βρίσκεις τίποτα ενδιαφέρον, βαριέσαι να παίξεις κάποιο παιχνίδι (γιατί μπορεί να έχεις πάνω από 1000 παιχνίδια στη βιβλιοθήκη σου αλλά...δεν έχεις τίποτα να παίξεις) οπότε ψάχνεις να βρεις κάτι ενδιαφέρον να κάνεις. Ψάχνεις ένα challenge για να βάλει το μυαλό σου να δουλέψει...τι μπορείς να κάνεις.

Μπορείς απλά να επισκεφτείς το reddit, στο section του daily programming ( https://www.reddit.com/r/dailyprogrammer/ ) και να εκτελέσεις ένα από τα καθημερινά προγραμματιστικά challenges που προσφέρει. 

Αυτό είναι ένα μόνο από μερικά από τα sites που μπορείς να κάνεις "προπόνηση" στο προγραμματισμό. Ένα ακόμα αρκετά γνωστό είναι το codechef το οποίο λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο. Και φυσικά πρέπει να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις την κριτική για τον κώδικα σου όμως είναι ίσως ένας εύκολος τρόπος για να βελτιωθείς.

Αν τώρα είσαι gamer και σου αρέσει και ο προγραμματισμός μπορείς να επισκεφτείς το CodeCombat. Σε αυτό το site μπορείς να παίξεις παιχνίδι, γράφοντας κώδικα. Τέλος, υπάρχει το site CodeWars που είναι παρόμοιας φιλοσοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου