Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016

Πως να χακέψεις τα πάντα με δύο κλικΕίναι πολλές φορές που θέλουμε να δείξουμε στους φίλους και γνωστούς μας πως είμαστε διάνοια στους υπολογιστές και δεν χρησιμοποιούμε το ακριβό αυτό και έξυπνο μηχάνημα μας για χαζά πράγματα όπως να βρούμε γκομενάκια στο facebook. Θέλουμε να τους δείξουμε πως για εμάς έχει προτεραιότητα η γνώση και πως είμαστε και εμείς οι σύγχρονοι επαναστάτες που θα αλλάξουμε τον κόσμο.

Από την άλλη δεν θέλουμε να ξοδέψουμε και όλο μας τον χρόνο γράφοντας κώδικα, μελετώντας πακέτα TCP και απομνημονεύοντας τεχνικά εγχειρίδια του RFC. Διάολε, υπάρχουν πολλά γκομενάκια στο facebook και δεν θα μας μιλήσουν από μόνες τους αν δεν κάνουμε το πρώτο βήμα. Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος. Έτσι υπάρχουν δύο λύσεις για να ξεγελάσεις τους φίλους σου. 

Η πρώτη είναι το site geektyper. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσεις κινηματογραφική ατμόσφαιρα στον υπολογιστή σου και να πείσεις οποιονδήποτε δεν έχει ακουμπήσει υπολογιστή τα τελευταία 20 χρόνια πως κάνεις "παραγωγική δουλειά" σπάζοντας κρυπτογραφήματα και γράφοντας κώδικα. Η φάση του geektyper είναι πως όλα μοιάζουν σαν να έχουν βγει από ταινία. Μάλιστα μπορείς να επιλέξεις και το theme στο οποίο θα κάνεις το εικονικό χάκινκ.

Το δεύτερο site είναι περισσότερο για να δείξεις πόσο γρήγορος και αποδοτικός coder είσαι. Απλά κάνεις μια βόλτα από το hackertyper.net και σε χρόνο μηδέν έχεις μάθει να γράφεις γρήγορα και σωστά υψηλής ποιότητας κώδικα. Και όλα αυτά αρκεί να πατήσεις ένα πλήκτρο στο πληκτρολόγιο σου. Αν έχεις και λίγο θεατρικό ταλέντο μπορείς να πείσεις ακόμα και τους καθηγητές σου την ώρα του εργαστηρίου πως κάνεις κάτι απίστευτα σημαντικό.

Αυτά για όλους εμάς τους τεμπέληδες που δεν θέλουμε να χάσουμε τον χρόνο μας διαβάζοντας και μελετώντας. Θα πρέπει τώρα να κάνετε χρήση της γνώσης που σας έδωσα με σοφία ώστε να κάνετε το καλύτερο fake hacking που μπορείτε να κάνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου