Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

GTX 750 ti


Πρόσφατα έγινα ευτυχής κάτοχος μιας νέας σχετικά καλής κάρτας γραφικών, της GTX 750 ti. Είχα να αγοράσω καλή κάρτα γραφικών από τον Δεκέμβριο του 1999 όταν είχα αποκτήσει την Voodoo 3 2000 (το οικονομικότερο μοντέλο δηλαδή).

Ο βασικός λόγος που ήθελα μια νέα καλή κάρτα γραφικών ήταν για να μπορώ να παίζω το NBA 2K13 στο μάξιμουμ των γραφικών του. Όμως αφού την απέκτησα είπα να δοκιμάσω και μερικούς άλλους τίτλους για να δω τη μπορεί να κάνει το νέο μου απόκτημα. Έτσι λοιπόν δοκίμασα το Batman Arkham Origins και το DMC. Και τα δύο παιχνίδια τα έπαιξε στο maximum των γραφικών τους με frame rate κοντά στα 50 fps.

Δεν ξέρω πόσα ακόμα καινούρια παιχνίδια θα δοκιμάσω (ελπίζω το Final Fantasy 7 Remake να τρέχει στον υπολογιστή μου όταν βγει) αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος πως ακόμα και τα νεότερα παιχνίδια (δηλαδή σοδειάς 2015) θα τρέχουν ικανοποιητικά. Η σκέψη αυτή δεν είναι τυχαία αλλά απορρέει από τα παρακάτω video παιχνιδιών που έχω δει στο youtube σε μηχανήματα ίδιας σύνθεσης με το δικό μου rig (i3 4150, 4GB RAM, GTX 750 ti).

2 σχόλια: