Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Αδάμαστος το DVD


Από πέρσι το Νοέμβριο που είδα για πρώτη φορά τον "Αδάμαστο" είχα πει πως όταν ο έβγαινε σε DVD θα το αγόραζα. Πριν μερικούς μήνες είχε βγει στα videoclub προς ενοικίαση και πριν μια βδομάδα περίπου κυκλοφόρησε και προς πώληση. Και φυσικά έκανα αυτό που είπα, το αγόρασα.

Το πρώτο πράγμα που κάνω με μια ταινία που την έχω δει στον κινηματογράφο και έχω εντυπωσιαστεί από αυτή είναι να την δω και σε μια τυπική οθόνη στο επίσης τυπικό πλέον φορμάτ του DVD (ή και σε χειρότερη ποιότητα) ώστε να ελέγξω αν οι πρώτες εντυπώσεις είχαν να κάνουν με την πραγματική ποιότητα της ταινίας ή το τεράστιο πανί του κινηματογράφου που κάνει τα πάντα τουλάχιστον 30% περισσότερο όμορφα. Έτσι έκανα και με τον Αδάμαστο λοιπόν.

Εξακολουθώ λοιπόν να θεωρώ πως η ταινία είναι πραγματικά καλή και μάλιστα καλύτερη από όσο την θυμόμουνα (την είχα δει μόνο μια φορά). Οι ηθοποιοί "παίζουν" καλύτερα απ όσο θυμόμουν τα κοστούμια είναι εκπληκτικά και συνολικά είναι μια ταινία που ικανοποιεί τους λάτρες αυτού του είδους.

Το κόστος του DVD είναι το τυπικό κόστος για μια ταινία DVD (το αγόρασα από το Public με 9.90). Στο DVD δυστυχώς δεν θα βρείτε συνεντεύξεις και πολλά καλούδια παρά μόνο ένα μικρό video backstage που έχει ένα σχετικό ενδιαφέρον και ένα trailer. Όμως αυτό είναι τυπικότατο για τα DVD αυτή τη περίοδο. Άλλωστε αν θέλει κάποιος να δει συνεντεύξεις των δημιουργών αρκεί μια μικρή έρευνα δευτερολέπτων στο YouTube.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα πολύ καλό DVD για όποιον δεν πρόλαβε να δει την ταινία στους κινηματογράφους ή για όποιον θέλει να την ξαναδεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου