Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Bye bye 2014...Welcome 2015!!!


Αυτό ήταν κύριοι! Τέλος το 2014! Έφτασε η ώρα να χαιρετήσουμε άλλον έναν χρόνο να του πούμε goodbye I love you και να υποδεχθούμε το 2015.

Πολλά συνέβησαν το 2014. Σε προσωπικό επίπεδο κατάφερα να ξεπεράσω εντελώς την καταθλιψάρα που είχα τα τελευταία 7 χρόνια. Επανέρχομαι σιγά σιγά στα κιλά μου, η ενέργεια μου εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα, έχω όρεξη να κάνω πράγματα και νιώθω να μην μπορεί να με σταματήσει τίποτα. Φυσικά όλα έχουν να κάνουν όχι μόνο με το πως νιώθεις εσύ αλλά και με τους ανθρώπους που έχεις κοντά σου είτε είναι άνθρωποι που μοιράζεστε κοινό DNA είτε είναι άνθρωποι που γνώρισες στο δρόμο σου.

Σε εθνικό επίπεδο η χώρα πάει καλά. Η επιχειρήσεις ανοίγουν η μια μετά την άλλη, ο κόσμος έχει πολλές επιλογές στο θέμα εργασία και οι αμοιβές είναι υψηλές. Και μετά ξύπνησε ο Σαμαράς και το υπόλοιπό στρουμφοχωριό. Πάμε σε εκλογές λοιπόν 25 Γενάρη. Οι καταστροφολόγοι σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες και ίντερνετ προμηνύουν τον ερχομό του αντίχριστου και βλέπουν τους καβαλάρηδες της αποκάλυψης. Εγώ από την πλευρά μου βλέπω καραγκίοζηδες που θέλουν να κουμαντάρουν τον λαό με το αρχαιότερο συναίσθημα...τον φόβο.

Στο κόσμο της τεχνολογίας έγιναν διάφορα ενδιαφέροντα πραγματάκια. Αυτό όμως που νομίζω είναι το σημαντικότερο είναι το κλείσιμο του Pirate Bay. Οι κακές γλώσσες λένε πως είναι οριστικό όμως το ίντερνετ βρίθει από διάφορα κρυφά Νοστροδομικά μηνύματα που θέλουν το Pirate Bay να αναδύεται από της στάχτες του σαν άλλος Φοίνικας. Θα το δείξει το 2015.

Στον κινηματογράφο το καλύτερο που μπορώ να προτείνω, όσο ακόμα το δείχνουν δηλαδή είναι το τελευταίο μέρος του Hobbit. Με αυτή την ταινία κλείνει μια τεράστια ιστορία 6 ταινιών που σχετίζονται με τον μαγικό κόσμο του J.R. Tolkien και μάλιστα σχεδόν όλες οι ταινίες είναι καλής ποιότητας.

Αυτά λοιπόν είχα να πω. Καλή χρονιά σε όλους με δύναμη και δημιουργία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου